onload="setupZoom()"

 

Windows 10 Update Voorkomen
Er zijn manieren om de Updates van Windows 10 te voorkomen. Er is een Tool  [ Hier te downloaden ] om dit te stoppen. Het bestand heet Wushowhide.diagcab. Als je het Tooltje start is het heel belangrijk om
'Geavanceerde opties' aan te klikken op het eerste dialoogvenster. Zet het vinkje bij 'Oplossingen automatisch
toepassen' uit en kies 'Volgende'                                                                                      

De tool draait een tijdje met de melding 'Problemen vaststellen' en dat kan lang, heel lang duren. Als het afgerond
is, krijg je twee opties: 'Hide updates' en 'Show hidden updates'. Klik op de eerste en daarin wordt de feature-
update naar Windows 10 1703 aangekondigd, als deze tenminste beschikbaar is. Updates worden 's nachts binnengehaald, dus als je deze optie niet ziet, moet je wushowhide elke dag even draaien totdat je de optie wel ziet.

Dit is een beetje een vreemde tool. Als de upgrade/update/patch met succes is verborgen, zie je de melding dat het oplossen van problemen is voltooid. Noot: de afbeelding hieronder is een door ons bewerkte dialoog om aan te
geven hoe dat er ongeveer uitziet, geen exacte screenshot. Klik hierna op Sluiten en je bent klaar.

Nu het weer zichtbaar maken van de Update voor wanneer je er zelf klaar voor bent.

Als je, nadat je de update aangeboden kreeg en deze verborg met de tool, er niet gerust op bent dat de Creators Update niet alsnog wordt uitgerold via Windows Update dan kun je zelf verifiėren dat de update niet meer wordt gevonden. Ga naar 'Instellingen > Bijwerken en beveiliging' en klik op 'Naar updates zoeken'.

Hierna moet het systeem met de melding 'Uw apparaat is up-to-date' komen. De Creators Update is beschikbaar gekomen voor je systeem - anders was hij niet gevonden door wushowhide - maar niet geļnstalleerd en nu ook niet meer gezien door Windows Update. Gebruik Uitvoeren > 'winver' om te verifiėren dat je build 14393 hebt, de Anniversary Update die afgelopen zomer uitkwam.

Maar uiteindelijk komt de dag dat je de Creators Update wilt installeren: idealiter als hij stabiel genoeg blijkt. De omgekeerde procedure om de eerder verborgen update weer zichtbaar te maken is net zo simpel.
Start de tool en klik 'Geavanceerde opties' aan op het eerste dialoogvenster. Zet het vinkje bij 'Oplossingen automatisch toepassen' uit en kies 'Volgende'.

Wacht weer en wederom krijg je de opties 'Hide updates' en 'Show hidden updates'. Deze keer kies je voor de tweede optie. Hierna zie je een venster met updates die tot nu toe zijn verborgen. Hier zie je de upgrade naar versie 1703. Zet er een vinkje voor, klik op Volgende. De update is vast geselecteerd in de bevestigingsdialoog.
Kies weer Volgende en de tool gaat aan de slag met de melding 'Problemen oplossen...'

Hierna wordt de Creators Update weer toegevoegd aan de wachtrij van beschikbare updates. Je kunt wachten tot deze wordt uitgevoerd, waarschijnlijk de eerstvolgende keer na middernacht, of hem handmatig starten door weer naar 'Instellingen > Bijwerken en beveiliging' te gaan en 'Controleren op updates' aan te klikken.

Hieronder de schermen die je te zien krijgt. Klik op een scherm en je ziet ze vergroot.                      Wushowhide  

 

 

  

 


                  
                  

 


                  


 


 

 


 

 

 

                   
          

 

Zie op de volgende pagina nog een tip hier over.


 


 

Ziggo Webmail
Ziggo houdt je e-mail vast voor een paar maanden ondanks dat je ze ontvangen hebt in je Inbox van je Email
programma. Je zult ze zelf moeten verwijderen bij Ziggo.
Dat doe je door naar Ziggo webmail inloggen te gaan.Dat doe je met het invullen van je e-mail adres en je code.
Ben je ingelogd klik dan in de werkbalk op Email en van daar uit kan je ze verwijderen.